torsdag den 30. april 2009

Dagens proces - 30 april

30 april

Med udgangspunkt i vores kravspecifikation brugte vi dagen på at diskutere sitets udformning. Vi blev enige om at der bør være en enkel forside, som afspejler et af sitets hovedformål, nemlig at give overblik. Til dette formål kom vi på at lave en struktur som denne:

4 bokse, med ganske hurtige stikord om hvorfor man skal studere i de enkelte lande og universiteter. Ude til højre med rødt forestiller et kort, som også skal være interaktivt. Det er meningen at det både skal fungere som indgang til de enkelte lande, men at det også skal vise hvilket lands sider man er inde på, på en understregende visuel måde. Derudover talte vi om, at siderne skulle have hver sin temafarve, alt efter hvilket land det drejer sig om: Danmark rød, sverige gul, norge blå og finland hvid.

Når man så klikker ind på et lands hjemmeside, kom vi på at dele indholdsfeltet op i to:

Dette er inspireret af Study in Norway's billedserie på forsiden. På denne måde er der en klar opdeling mellem universitetsoplysninger, og "turist"-oplysninger.

Næste gang vil vi have præsenteret nogle skitser for vores kontaktperson, og vi vil vide hvilken retning vi skal tage designet. Vi bruger dagen på at udvikle websitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar